Kaip pasirinkti LED vonios veidrodžio funkciją?

- 2021-05-26-

LED vonios veidrodžiai are now generally popular, and the bathroom mirrors that were originally displayed and used in high-end hotels are now gradually being used in ordinary people's homes. It also proves from the side that people’s living standards have improved, and people have begun to pursue a higher quality of life. But this is far from enough, you must understand the composition of LED vonios veidrodžiai from the function and hardware.

 

Pirmiausia pakalbėkime apie LED vonios veidrodį, LED funkciją. Kaip rodo pavadinimas, apšvietimo vaidmeniui atlikti reikia įrengti šviesos diodų šviesos juostas aplink veidrodį. Visi žino veidrodžių atspindžio principą, tad koks aiškus ir tikras atspindys? Kaip ir užpildymo šviesa, naudojama fotografavimo bazėje, dienos apšvietimas yra labai reikalingas. Tik jei šviesos šaltinio pakaks, atspindys bus tikresnis ir aiškesnis, bus gražesnis ir gražesnis. Prieš išeidami visi dažniausiai žvelgia į makiažą ir drabužius veidrodyje. Vonios kambario veidrodis su šviesos diodu gali padėti jums aiškiau pažinti save ir patikimiau pasitikti naują dieną.

Pakalbėkime apie anti-rūko funkcijąLED vonios veidrodžiai. Kai maudysimės, ant vandens garų ant stiklo paviršiaus susidarys rūko sluoksnis, kuris taps miglotas, o veidrodis laikinai neteks savo funkcijos. Apsauga nuo rūko gali pagerinti šią situaciją. Apsaugos nuo rūkymo principas yra ant veidrodžio galo pridėti elektrostatinės plėvelės sluoksnį, kuris bus įjungus įkaitimą, o patekę į veidrodį vandens garai natūraliai išgarins, taigi vandens garų reiškinys nebus būti sugeneruoti. Ši funkcija taip pat labai praktiška namuose, primygtinai rekomenduojama ja naudotis.