Kokia yra išmaniojo vonios veidrodžio funkcija?

- 2023-03-08-

Šiuo metu pardavimų rinkoje yra daugybė veidrodžių rūšių, tačiau išsirinkti tinkamą nėra lengva. Šiame etape daugelis žmonių naudoja tradicinius veidrodžius. Paprastus lęšius pritvirtinti prie sienos nėra lengva. Nepatogu prie veidrodžio pridėti veidrodžio rėmą. Kartais lemputė vonioje būna per ilga, o chromos neužtenka. Dažant makiažą sunku pastebėti, ar makiažas yra arti drabužių. Prajuokinti labai lengva. Todėl atsirado buitinė puošmena, vadinama led išmaniuoju vonios veidrodžiu. Jis sudarytas iš itin platinos lęšio ir santechnikos klasės aliuminio lydinio profilio rėmo, apsupto LED šviesos juosta, todėl jis taip pat gali būti ryškus, kai naudojamas kaip veidrodis. Yra trys apšvietimo efekto spalvos, įskaitant šaltą baltą, natūralią šviesą ir šiltą geltoną. Nenuvertink to. Tai ne tik veidrodis, kuris spindės, bet ir turi daug funkcijų.



Integruotas didelio galingumo didinamasis stiklas gali pagrįstai susidoroti su užklausa, ar makiažas patogus, ar ne. Įrengus vonioje nereikės nerimauti dėl veidrodžio rasojimo, nes jame sumontuota nuo rasojimo apsauganti stiklo plėvelė, o įjungus įjungiamas ir nuo rasojimo plėvelės šildymo režimas, todėl kad ir kiek vandens garų, jis nerasos.



Tvirtai tikiu, kad daugelis žmonių praleido skambutį plovimo vonioje. Kartais nepavyksta atsiliepti į kliento raktinį telefoną, o tai gali pakenkti verslui. Kadangi turite šį veidrodį, jums nereikia jaudintis. Tai gali padėti atsiliepti telefonu ir neleisti jo praleisti. Turiu pripažinti, kad Bluetooth funkciją galima prijungti prie mobiliojo telefono. Muzikos galime klausytis mobiliuoju telefonu, kai išsimaudome vonioje. Mobiliajame telefone labai lengva sušlapti nuo vandens lašų. Šviesos diodų išmaniojo vonios veidrodžio Bluetooth funkcija gali padėti puikiai susidoroti su šia problema. Tiesiog sujunkite mobiliojo telefono veidrodžio „Bluetooth“ su mobiliojo telefono „Bluetooth“ mobiliuoju telefonu, atidarykite muzikos grojimo programinę įrangą ir garsas sklis iš veidrodžio. Jis gali reguliuoti garso dydį ir apsupti garso efektą 3D, kad galėtume pajusti gražią patirtį.