Išmanusis vonios veidrodis atveria naują namų įrengimo erą

- 2022-11-24-

LED išmanusis vonios veidrodisyra vienas iš madingų išmaniųjų namų baldų. Mes tvirtai tikime, kad dauguma buitinių sanitarinių gaminių ar pritaikymų iš esmės yra vonios veidrodžiai. Susipažinkime su jos išmaniąja zona.



1ã Laiko ir temperatūros indikacija

Šis išmanusis vonios veidrodis sukurtas remiantis Android mobiliojo telefono sistemos veidrodžiu. Jis gali kartu suprojektuoti sistemos programinę įrangą ir namų apdailą, nurodant laiką ir temperatūrą realiuoju laiku.


2ã Gaukite informaciją realiuoju laiku

Tai leidžia klientams teirautis apie šiandienos naujienas, temperatūrą ir kitą informaciją, palietus ekraną plaunant rankas ar valant veidą. Tai taip pat leidžia jiems palikti žodžius savo artimiesiems ir stebėti vandens iš čiaupo bei elektros energijos suvartojimą namuose.


3ã Muzikos klausymosi funkcija

Išmaniojo vonios veidrodžio sumanumas taip pat atsispindi tinklo jungtyje ir „Bluetooth“ muzikos klausyme internetu. Mėgaukitės klausydamiesi muzikos vonios kambaryje.



4ã Nuo rasojimo

Šiuo metu visi rinkoje esantys išmanieji vonios veidrodžiai gali suteikti papildomą anti-ras efektą, kuris yra vienas iš išmaniųjų vonios veidrodžių ir bendrųjų vonios veidrodžių skirtumų. Naudojant anti-ras efektą, po kiekvienos maudymosi nereikia šveisti veidrodžio stiklo rankšluosčiu, kad matytumėte aiškiai ir pamatytumėte save.


5ã Atsparus drėgmei

Paprastai veidrodžius su LED lemputėmis ir jutiklinio ekrano jungikliais galima vadinti išmaniaisiais vonios veidrodžiais. Dėl jungiklio viduje esančio maitinimo šaltinio daugelis žmonių nerimauja, kad į vidų pateks vandens. Tiesą sakant, nerimauti neverta.



6ã Antirust

Tokio išmanaus vonios veidrodžio privalumas yra ir tai, kad jis nelengvai rūdija ir ilgai tarnauja. Tai taip pat reiškia, kad jums nereikia keisti vonios veidrodžio dėl veidrodžio stiklo korozijos problemos.


Ningbo Lux Universe Lighting Technology Co., Ltd.daugiausia dėmesio skyrė MTTP ir gamybaiLED išmanieji veidrodžiai12 metų. Galingi gamintojai, šaltinių gamintojai, tiesiogiai parduoda ir pritaiko LED išmaniuosius šviesos veidrodžius. Su stipriomis aukštųjų technologijų galimybėmis, nauju dizainu, išskirtiniu apdirbimu, puikia kokybe ir dėmesingomis paslaugomis, „Dapai Mirror Industry“ tapo nuolatiniu penkių žvaigždučių viešbučių, viešųjų vietų ir namų dekoravimo pasirinkimu.protingi veidrodžiai,protingi makiažo veidrodžiai, namų apdailos veidrodžiai,protingi vonios veidrodžiai, ir Holivudo lempučių veidrodžiai, Ji užmezgė gerus bendradarbiavimo ryšius su daugeliu prekės ženklų įmonių, projektavimo institutų, statybininkų, statybinių medžiagų gamintojų ir patenkino klientų masinio pritaikymo ir nedidelių partijų užsakymų poreikius.